fbpx

מצוינות תחת אש

אסף גרניט

ניהול ומנהיגות

מוטיבציה והשראה

שיווק מכירות והצגה עצמית

60 דקות

עברית

ללא הגבלה

תיאור ההרצאה

בכל ארגון ישנה מחלקה אחת שדרכה משתקף ה-DNA של החברה כולה. במסעדנות המטבח הוא הלב של העסק. מספיק מבט אחד בזמן ההגשה כדי לדעת בדיוק מה יש למקום שאתה נמצא בו להציע.

מסעדה היא מכלול של גירויים שצריכים להשתלב יחד בזמן קצר ולייצר חווית לקוח מושלמת.
הלקוח שלך עבר תהליך שלם עד לרגע הארוחה. הוא הזמין שולחן, מצא בייביסיטר, גיהץ חליפה ונסע עד אלייך.
החוויה שלו צריכה להיות אבסולוטית.

זה דורש ממך להיות חד בדרישות שלך מהצוות שאתה מוביל – אין מקום לבינוניות. אבל יש מקום לחניכה, יש מקום לביטוי אישי גם תחת אש וזה דורש ממך להצית את הניצוץ כל פעם מחדש ולהפתיע את הלקוח.

וכשכל זה מדבר וקורה באותה שפה, הברית הלא כתובה שכרתת עם הלקוחות שלך, לרצות ללכת איתך את הדרך גם בפעם הבאה – מגיעה בלי בכלל שתבקש.

המסר העיקרי של ההרצאה

אין מקום לבינוניות! אבל יש מקום להדרכה.

כמה מילים על המרצה

אסף גרניט, נולד וגדל בירושלים, שף, מסעדן ומנחה טלוויזיה אשר נמצא בתחום כבר למעלה מ-20 שנים.
בדרכו המלאה ניתן לראות ביתר קלות כי אסף הינו מומחה בהתמדה, התגברות על מכשולים, יצירה, מנהיגות, מימוש ועוד.

בין מסעדותיו זוכות הפרסים נמצאת "מחניודה" בירושלים, "קואול אופיס" בלונדון ו"בלאגן" בפריז.
ב-2021 הוענק למסעדתו שבור שבפריז כוכב מישלן.

גרניט מוביל מזה 10 שנים במסעדותיו את המהפכה בתרבות השירות והאירוח בארץ ובאירופה ונמצא בין מבשרי האוכל הים תיכוני המודרני.

בין היתר, לאסף יש 11 מסעדות בארץ ובחו"ל, 3 תוכניות טלוויזיה בהן שותף, שני ספרי בישול וכוכב מישלן אחד ענק!

למידע נוסף על אסף גרניט

הזמנת הרצאה









* שדות מסומנים בכוכבית הינם שדות חובה


קראתי ויש אישור לתנאים






גלריית תמונות של אסף גרניט

גלריית וידאו של אסף גרניט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות