מרצה:
איינשטיין אמר שיצירתיות היא אינטליגנציה שנהנית, אז למה אתם לוקחים את תהליך פתרון הבעיות כל כך ברצינות? סיבה אחת לכך היא שבני אדם לא אוהבים שינוי, וכיוון שהם יצורים רגשיים, הם (אנחנו) פועלים מתוך מה שמוכר. צורת החשיבה הזו מגבילה אותנו מלהגיע לפתרונות יצירתיים ואף חדשניים העשויים ליצור הפרעה בשוק.
פורום הכלכלה העולמי (WEF - World Economic Forum) כלל את ״מומחה חדשנות״ כאחת ממשרות העתיד שמציירת עולם שונה ממה שאנחנו מכירים. האחריות היא עלינו להכין את עצמנו לקראת העתיד הזה.
בהרצאה זו תלמדו טכניקות אשר יאפשרו לכם לקחת את הצעדים הראשונים לקראת הפיכתכם למומחי חדשנות, תצאו עם הבנה של הדפוסים האישיים שלכם ועם כלים פרקטיים ליישם גמישות מחשבתית ויצירתיות לטובת פתרון בעיות בעבודה, בצוות ואפילו בחייכם האישיים.
המפתח ליצירתיות טמון בהבנת הקצב בו העולם משתנה ובהבנת המגבלות האישיות שלנו - ברגע שנדע מהי המסגרת המגבילה אותנו נוכל לפרוץ אותה.
ההרצאה מציעה פרספקטיבה חדשה על חיי היומיום שלנו, מתארת שבירת תבניות חשיבה ומציעה כלים פרקטיים לחשיבה יצירתית וגמישות מחשבתית לטובת פתרון בעיות במצבים בהם אנו נדרשים לפתרונות יצירתיים ואף חדשניים.
* מחירים אינם כוללים מע"מ המחיר לא יוצג בדף ההרצאה. טווח המחירים שיסומן יעזור למחפש ההרצאה למקד את החיפושים שלו להרצאה המתאימה תקציבית.
ניתן ליצור קשר
077-2043030 | [email protected]
יש להזין כתובת יעד
או קישור פנימי באתר
האם ברצונך לשנות את סוג חשבונך לחשבון מרצה?